Пијте ги вашите бои

Овошје и зеленчук. Ништо друго !

Просперитет Живот Руви пијалоци

Руви е цели овошја и зеленчуци, вклучувајќи ги сите здрави влакна и ништо друго, бере на нивниот врв исхрана и замрзнат замрзнат за да се заклучат во тие хранливи материи и целиот тој вкус!

Секоја торбичка содржи 4 пати порции директно цело овошје и зеленчук. Ништо друго. Многу здрави пијалоци содржат додадени шеќери, полнила или конзерванси и исто така немаат влакна. Со Thrive’s Ruvi, немате ништо додадено плус сите прекрасни влакна што ги има таму!

Влегува Руви 4 вкусни мешавини спакувани со хранливи материи и не ви треба фрижидер или блендер. Само истурете го пакетот Руви во вода, протресете и пијте. 26 целото овошје и зеленчук! Лесно peasy.

Пушти видео

Руви се залага за „Корените на животот“ (Ru = Корени, Vi = Живот). Со оваа нова производна линија, Thrive Life не се обидува да биде нешто што не се. Тие се држат до она што го прават најдобро - што е обезбедување премија, замрзнување сушена храна со висока исхрана. А Руви ви нуди градежен блок за здравјето што е од фундаментално значење без оглед на вашата возраст, Вашето здравје, или речиси секоја диета што ќе ја изберете да ја следите.

Руви не е додаток за овошје и зеленчук. Тоа е овошје и зеленчук! И благодарение на Thrive Life’s Nutrilock процесот, целата таа исхрана е заклучена.

Нови пијалоци RUVI од ТРАВ

Овошје и зеленчук Ништо друго. Научи повеќе

Напредува Lifeивотот го олесни (и повкусен) да ги набавите вашите овошја и зеленчук со нашите сушени прав. Руви е цели овошја и зеленчуци, вклучувајќи ги сите здрави влакна и ништо друго, бере на нивниот врв исхрана и замрзнат замрзнат за да се заклучат во тие хранливи материи и целиот тој вкус!

Секоја торбичка содржи 4 пати порции од сушено овошје и зеленчук со директно замрзнување. Ништо друго.

Тоа е овошје и зеленчук и ништо друго. RUVI нема конзерванси или додаден шеќер.

ПОЛНЕТЕ ГО СРЦЕТО

ruvi-active

Просперитетен живот Руви активен! Наплатете за вашето срце! Фуџи Епл, Кисела цреша, Морков, Малина, Сквош од путер, Јагода, Репка, Домати

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

ЕНЕРГИЈА ЗА ВАШИОТ МОЗОК

Просперитетен живот Руви Фокус! Енергија за вашиот мозок! Боровинка, Грозје, капина, Банана, Јагода, Брокула, Тиквички, Спанаќ, Акаи, Маки Бери

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

ИМУН И КОЖА

ruvi-boost

Напредува Живот Руви Буст Мешавина! Поддршка за имунитет и кожа! Банана, Морков, Манго, Праска, Ананас, Сквош од путер, Киви, Портокалова

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

ДЕТОКСИРАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ

Просперитетен живот Руви чист! Детоксикација и чистење! Грозје, Фуџи Епл, Банана, Тиквички, Краставица, Баба Смит Епл, Спанаќ, Кале

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

Пробајте ги сите RUVI сега !