Пијте ги вашите бои

Овошје и зеленчук. Ништо друго !

Просперитет Живот Руви пијалоци

Руви е цели овошја и зеленчуци, вклучувајќи ги сите здрави влакна и ништо друго, бере на нивниот врв исхрана и замрзнат замрзнат за да се заклучат во тие хранливи материи и целиот тој вкус!

Секоја торбичка содржи 4 пати порции директно цело овошје и зеленчук. Ништо друго. Многу здрави пијалоци содржат додадени шеќери, полнила или конзерванси и исто така немаат влакна. Со Thrive’s Ruvi, немате ништо додадено плус сите прекрасни влакна што ги има таму!

Влегува Руви 4 вкусни мешавини спакувани со хранливи материи и не ви треба фрижидер или блендер. Само истурете го пакетот Руви во вода, протресете и пијте. 26 целото овошје и зеленчук! Лесно peasy.

Пушти видео

Руви се залага за „Корените на животот“ (Ru = Корени, Vi = Живот). Со оваа нова производна линија, Thrive Life не се обидува да биде нешто што не се. Тие се држат до она што го прават најдобро - што е обезбедување премија, замрзнување сушена храна со висока исхрана. А Руви ви нуди градежен блок за здравјето што е од фундаментално значење без оглед на вашата возраст, Вашето здравје, или речиси секоја диета што ќе ја изберете да ја следите.

Руви не е додаток за овошје и зеленчук. Тоа е овошје и зеленчук! И благодарение на Thrive Life’s Nutrilock процесот, целата таа исхрана е заклучена.

Тоа е овошје и зеленчук и ништо друго. RUVI нема конзерванси или додаден шеќер.

ПОЛНЕТЕ ГО СРЦЕТО
Фуџи Епл, Кисела цреша, Морков, Малина, Сквош од путер, Јагода, Репка, Домати

BRAIN ENERGY
Боровинка, Грозје, капина, Банана, Јагода, Брокула, Тиквички, Спанаќ, Акаи, Маки Бери

IMMUNITY + SKIN
Банана, Морков, Манго, Праска, Ананас, Сквош од путер, Киви, Портокалова

DETOX + CLEANSE
Грозје, Фуџи Епл, Банана, Тиквички, Краставица, Баба Смит Епл, Спанаќ, Кале

ПОЛНЕТЕ ГО СРЦЕТО

ruvi-active

Просперитетен живот Руви активен! Наплатете за вашето срце! Фуџи Епл, Кисела цреша, Морков, Малина, Сквош од путер, Јагода, Репка, Домати

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

ЕНЕРГИЈА ЗА ВАШИОТ МОЗОК

Просперитетен живот Руви Фокус! Енергија за вашиот мозок! Боровинка, Грозје, капина, Банана, Јагода, Брокула, Тиквички, Спанаќ, Акаи, Маки Бери

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

ИМУН И КОЖА

ruvi-boost

Напредува Живот Руви Буст Мешавина! Поддршка за имунитет и кожа! Банана, Морков, Манго, Праска, Ананас, Сквош од путер, Киви, Портокалова

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

ДЕТОКСИРАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ

Просперитетен живот Руви чист! Детоксикација и чистење! Грозје, Фуџи Епл, Банана, Тиквички, Краставица, Баба Смит Епл, Спанаќ, Кале

2 1/2 Овошје + 1 1/2 Зеленчук = 4x порции!

Пробајте ги сите RUVI сега !