THRIVE Freeze Dried Foods

Thrive Life is a company that makes and sells a variety of freeze-dried foods including grains, vegetables, fruits, baxho, meat, bathë, and snacks. They sell foods that are ready to eat immediately, as well as ingredients for people who want to prepare their own recipes. Theirnutrilock processinvolves harvesting ripe produce and flash freezing it within three hours in order to preserve the most nutrients. No preservatives are used. Thrive Life offers people the opportunity to become consultants by introducing the foods to others and attempting to sell them.

Ushqimet e lulëzuara të ngrira të lulëzuara prodhohen pikërisht këtu në Sh.B.A dhe paketohen nga Thrive Life. THRIVE ushqimet kanë një jetë të mrekullueshme të raftit që zgjat 5-25 vjet, duke e bërë atë një ushqim të shkëlqyeshëm urgjence ose një ushqim mbijetese. Këto ushqime të thata të ngrira mund të ruhen në kuzhinën tuaj ose në qilarin tuaj për një kohë të gjatë pa asnjë shqetësim për prishjen. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të kursyer para gjatë një ekonomie në rritje ose recesioni. Përdorimi i teknologjisë së ngrirjes së flash, Ushqimet e lulëzuara mbajnë 99% të lëndëve ushqyese, ngjyra, dhe cilësi. Dhe produktet tona gjithashtu shijojnë mahnitëse! E përkryer për ruajtje afatgjatë dhe përdorim të përditshëm kur ka një ndërprerje të furnizimit me ushqim.

Thrive Life foods are already prepared to be eaten, including being chopped up if needed. Every food item comes in a can, making them easy to stack for storage.

Thrive Life foods are flash frozen at their peak ripeness stage, so they taste delicious. The flavors are genuine and tasty. While it is rare to find someone who loves everything any company offers, reviewers of Thrive Life all rave about their favorites.

Many people love their fruits and vegetables. People who are fans of sweets also love the company’s Yogurt Bites. which come in passion fruit, vanilla, blueberry, pomegranate and strawberry flavors.

Lulëzojnë produktet ushqimore

Thrive Life sells a wide variety of foods that include fruits, veggies, meat, and grains. People who want to prepare their own food but aren’t exactly sure how to get started can buy meal kits that include all of the freeze-dried ingredients to make something.

For example, the Southwest Chicken pack includes chicken slices, bell peppers, brown rice, onions, corn, gravy, chili peppers, black beans, and a seasoning packet. It also includes recipe cards for seven meals that can be made with these ingredients alone. They also sellSimple Plates,” which are meals that are completely ready to eat, such as stir-fry, chili, chicken and dumplings, and tacos. For dessert, they offer mixes to make baked goods like brownies, muffins, and cookies. Plus, you can buysnackiepouches of things like dried fruit, crackers, and yogurt bites.

Arsyet për të blerë THRIVE

Ne kemi kontrolluar globin vetëm për më të freskëtat, përbërës me cilësi më të lartë. Ushqimet tona nuk përmbajnë MSG dhe janë përzgjedhur personalisht bazuar në standardet më të rrepta. Nga ferma në shtëpinë tuaj, ne personalisht mbikëqyrim të gjithë procesin e zhvillimit THRIVE në mënyrë që të keni paqe mendore duke ditur që po merrni produktet më të mira për ruajtjen e ushqimit në dispozicion.
Sepse THRIVE u zhvillua për planifikimin e menusë të përditshme, we’ve made it our mission to ensure the foods you’re eating taste great! Për dallim nga produktet e tjera të ruajtjes së ushqimit që fshihen dhe nuk përdoren kurrë, produktet tona janë testuar herë pas here për të verifikuar freskinë dhe shijen e tyre të shkëlqyeshme. Me THRIVE ushqime, shije e shkëlqyer është standardi – jo përjashtim.
Me një kosto të ulët për shërbim, THRIVE ushqimet janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të kursyer para ndërsa garantoni se familja juaj merr shumëllojshmërinë e ushqimit dhe ushqimin që meritojnë.
Easy-to-make recipes are included on every can of THRIVE so you’ll never be left wondering how to use the food storage you buy. Sepse ne dëshirojmë që familja juaj të shijojë shijen dhe ushqimin më të mirë të mundshëm, të gjitha recetat tona janë zhvilluar posaçërisht për produktet THRIVE.
Kanaçe të koduara me ngjyra e mbajnë ushqimin tuaj të organizuar në mënyrë të përshtatshme duke siguruar që dieta juaj përmban sasinë e duhur të ekuilibrit dhe shumëllojshmërisë. Kur përdoret në lidhje me Sistemet tona të Rrotullimit të Ushqimit, THRIVE ushqimet rrotullohen vazhdimisht, duke garantuar që familja juaj të marrë ushqimin më të freskët të mundshëm.

Things which sets it apart from rest

  • Thrive food is low in sodium and high in nutrition.
  • The food is packaged into different sizes.
  • You can order just what you want.