Sa lulëzojnë konsulentëve të?

lulëzojnë Jeta freeze dried food makes high quality, produkte të shëndetshme që promovojnë ushqim të shëndetshëm dhe të jetesës dhe të bëjë përgatitjen e ushqimit të shpejtë me shije të madhe dhe cilësinë! This is a great way of promoting healthy choices for helping people stay fit, humbur ose të mbajë prisni, dhe për të përmirësuar ndjenjën e tyre të përgjithshëm mirëqenien.

The amount paid to a consultant varies according to his experience and knowledge, Shtrirja dhe kompleksiteti i projektit dhe metoda pajtuar faturimi. Në një përgjithësi mund të presin për të bërë $300-400 në muaj, but there are people who are making way larger paycheck – large enough to replace their current monthly income.

Pse të bëhet një lulëzojnë Konsulenti Life?

  • Great earnings – you can make money online/offline and provide better opportunities for your family
  • Work aroundjuaj schedule – significant flexibility and work-life balance – own your own future and work towards financial freedom
  • Make a difference in people’s lives – Help others get and stay healthy, duke përfshirë edhe veten dhe familjen tuaj

Për t'u bërë një nga lulëzojnë konsulentë jetës, më poshtë janë gjëra që ju do të duhet. Tani aftësitë e mëposhtme janë të nevojshme nëse ju jeni klient angazhohen si i pavarur lulëzojnë konsulent jetës. Por ju gjithashtu mund të gjenerojnë të ardhura, duke nxitur lulëzojnë Life Freeze ushqimeve të thata online përmes blogun tuaj, Faqja e internetit, kanali youtube, mediat sociale ose podcast.

Consultants janë plot me ide. Duke qenë një konsulent lulëzojnë jetës; ju duhet të jetë krijuese, në krijimtarinë për të ndërtuar një profil të bukur. Lulëzojnë jeta është vetëm si një multilevel marketing, për ta bërë atë të mëdha këtu, ju duhet të keni ide të mira, ju duhet të dini se si ta kthejnë këto ide output i madh.
The combination of all these factors will provide a profile for the important people – your current and potential customers. Një stil i mirë marketingu do të sigurojë një profil të fortë gjatë periudhës së marketingut, që do të thotë që ju vetëm duhet të relaksoheni dhe të korrin përfitimet. Kjo është ajo që ju dëshironi, e drejtë?
Jini të ndershëm në qoftë se ju bëni marrëdhëniet tuaja publike brenda vendit, është e parregullt në të mirë, e drejtë? Kjo është për shkak se ju keni gjëra të tjera të rëndësishme për të bërë. konsulence suksesshëm është në lidhje me qëndrueshmëri, ju duhet të rregullt në dhënien e rezultateve. Be consistent in selling products and teaching others too.
Agjencia e drejtë do të dini industrinë tuaj nga jashtë brenda. Ata do të dinë produkte të mira, kur ata të shkojnë për të kompanisë dhe se çfarë ata janë të interesuar në blerjen. Ata do të jenë në gjendje për të "treguar" një histori për të treguar kompaninë nëntë nga dhjetë do të ketë sukses. A jeni të vërtetë kanë këtë nivel të njohurive?
Këshillë e mirë do të krijojë një strategji konsulence që do t'ju ndihmojë të arritur qëllimet e biznesit tuaj. Ju mund Pajisja strategjinë tuaj për të marrë klientët, bërë këtë, ju do të merrni klientët e duhura, me strategjinë e duhur. A nuk është një ide e mirë?
Si një konsulent lulëzojnë jetës, ju do të keni përvojën e duhur për të bërë gjithçka, nga marketingut dhe shitjen e produkteve. Këto ndoshta nuk janë aftësitë që ju keni në organizatën tuaj, ata janë?

Lulëzojnë Life Foods Fitimet Konsulent

Pozita e konsulentit në lulëzojnë Jeta është rezultat i shitjeve të ekipit tuaj dhe të tyre. Nëse ju punoni vështirë si një konsulent, avancimin e rangut tuaj është e natyrshme dhe e lehtë.

konsulentët Prosper Jeta paguhen mujore (Përveç bonuseve). Këtu është një listë të asaj që fiton një konsulent mesatare të jetesës. Vini re se kjo është e mundur vetëm nëse konsulentët punojnë vazhdimisht në kompaninë në baza javore.

Afati i fundit gjithashtu nuk është fikse. E gjitha varet nga puna e madhe e konsulentit. Kjo mund të ndryshojnë pak më lart ose pak më poshtë. Kjo listë është krijuar për të ju jap një ide të potencialit fituar të lulëzojnë Life. Ne kemi paketat mentor, administrator, dhe ekzekutiv, kornizë argjendi, ari ekzekutiv dhe paketë platinum.

lulëzojnë planet e komisionit të jetës për konsulentë të pavarur

Pra, kjo është plani komisioni. Por çfarë mund të bëjë realisht dhe sa kohë do të marrë?

  • këshilltar: Një mentor mesatare fiton $ 314 në muaj. Zakonisht kjo merr 2 në 4 muaj punë të vazhdueshme për të arritur këtë nivel.
  • Administrator: Një administrator mund të fitojnë rreth $ 797 në muaj. Ajo merr rreth 3 në 6 muaj për të marrë këtë notë.
  • ekzekutiv: Një ekzekutiv mund të fitojnë rreth $ 1,161 në muaj, mesatarisht. Dhe kjo merr rreth 5-10 muaj për të arritur këtë renditje.
  •  Silver ekzekutiv: një kornizë argjendi është më e madhe se një kornizë të zakonshme. Ajo merr rreth 9 në 15 muaj për të arritur këtë renditje. Ju gjithashtu kanë potencial të mundshëm të fituar të $ 2,366.
  • Gold Executive: në sajë të konsistencës dhe punën e madhe, ju mund të merrni një notë Gold Ekzekutiv në 12 në 20 muaj. Ju keni një potencial të mundshëm të fituar të $ 3,334 në këtë renditje.
  • platin: Ky është vlerësimi më i lartë. Dhe me të vërtetë merr një shumë punë për të marrë këtu. Në qoftë se ju mund të punojnë shumë dhe të angazhohen në këtë gradë, ju me siguri mund të ndërtuar një biznes të suksesshëm. Ajo merr rreth 18 në 30 muaj për të marrë këtë notë. Potenciali Potenciali fitimi është mesatarisht $ 11,313.
A doni të mësoni më shumë për lulëzojnë Jeta Fast Track dhe Starter paketa për t'ia filluar, shih më shumë këtu. Nëse ju doni të provoni produktet tona, shikoni tonë healthy and amazingly tasty products here

Conclusion

This figure definitely looks very attractive. You may be thinking of entering immediately. But all of the above figures would be influenced by the consultant’s credentials and outcome, the critical nature of the project, the deliverables or expectations of thrive life, and the completion schedule for each step.

prandaj, if you have a business idea, it is recommended to start it and invest the energy that you have invested in this marketing on several levels. Your business could be the next big thing. Learn more about the Thrive Life Fast Track and Starter packages to get you started. Nëse ju doni të provoni produktet tona, shikoni tonëhealthy and amazingly tasty products here or go back to our home page and learn more about Lulëzoni ushqimin e tharë.

1 thought on “Sa lulëzojnë konsulentëve të?”

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *