Pini ngjyrat tuaja

Frutat & Veggies. Asgje tjeter !

Lulëzoni jetën e pijeve Ruvi

Ruvi është fruta dhe perime të tëra, përfshirë gjithë atë fibër të shëndetshme dhe asgjë tjetër, të zgjedhur në kulmin e tyre të ushqimit dhe ngrirjen e tharë për t’u mbyllur në ato lëndë ushqyese dhe gjithë atë aromë!

Do qese përmban 4 servings të frutave dhe perimeve të drejtpërdrejta. Asgje tjeter. Shumë pije të shëndetshme përmbajnë sheqerna të shtuar, mbushës ose konservues dhe gjithashtu i mungon fibra. Me Riverin e Lulëzimit, you’ve got nothing added plus all that wonderful fiber is there!

Ruvi comes in 4 delicious nutrient packed blends and you don’t need a fridge or blender. Just pour your Ruvi packet in water, shake and drink. 26 whole fruits and vegetables! Easy peasy.

Play Video

Ruvi stands for “Roots of Life” (Ru = Roots, Vi = Life). With this new product line, Thrive Life isn’t trying to be something they aren’t. They are sticking with what they do best – which is providing premium, high nutrition freeze dried food. Dhe Ruvi ju ofron një strukturë ndërtimi për shëndetin që është themelor pavarësisht moshës tuaj, Shendeti juaj, ose gati çdo dietë që ju vendosni të ndiqni.

Ruvi nuk është një shtesë për frutat dhe perimet. ISshtë frutat dhe perimet! Dhe falë procesit të lulëzimit të Nutrilockit të Jetës, e gjithë ajo ushqyese është e mbyllur brenda.

Frshtë Frutat dhe Veggies dhe asgjë tjetër. RUVI nuk ka sheqer ruajtës ose shtuar.

KUAR T ZEMRS TUAJ
Apple Fuji, Qershi i thekur, karotë, mjedër, Kungull i butë, luleshtrydhe, panxhar, domate

ENERGJIA E BARNAVE
boronicë, hardhi, ferrë, banane, luleshtrydhe, Broccoli, Zucchini, Spinach, Acai, Maqui Berry

IMMUNITY + SKIN
banane, karotë, Mango, Peach, Pineapple, Kungull i butë, Kiwi, Orange

DETOX + CLEANSE
hardhi, Apple Fuji, banane, Zucchini, Cucumber, Granny Smith Apple, Spinach, Kale

KUAR T ZEMRS TUAJ

ruvi-active

Thrive Life Ruvi Active! Charge for your heart! Apple Fuji, Qershi i thekur, karotë, mjedër, Kungull i butë, luleshtrydhe, panxhar, domate

2 1/2 Fruit + 1 1/2 Vegetables = 4x servings!

ENERGY FOR YOUR BRAIN

Thrive Life Ruvi Focus! Energy for your brain! boronicë, hardhi, ferrë, banane, luleshtrydhe, Broccoli, Zucchini, Spinach, Acai, Maqui Berry

2 1/2 Fruit + 1 1/2 Vegetables = 4x servings!

IMMUNE AND SKIN

ruvi-boost

Thrive Life Ruvi Boost Blend! Immune and Skin Support! banane, karotë, Mango, Peach, Pineapple, Kungull i butë, Kiwi, Orange

2 1/2 Fruit + 1 1/2 Vegetables = 4x servings!

DETOX AND CLEANSE

Thrive Life Ruvi Clean! Detox and Cleanse! hardhi, Apple Fuji, banane, Zucchini, Cucumber, Granny Smith Apple, Spinach, Kale

2 1/2 Fruit + 1 1/2 Vegetables = 4x servings!

Try all RUVI now !